Tokat Genç Kızılay Turhal Ekibimiz Engelsiz Eğlencede Özel Öğrencilerle Buluştu

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftasına dikkat çekmek için Turhal Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen eğlenceye katıldık. Turhal ilçesi Genç Kızılay ekibi olarak davet edildiğimiz bu eğlencede çocuklarla bu özel haftanın halkalı escort mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

Sandalye kapma oyunu ile başlayan etkinlik; halat çekme, parkur oyunları, beylikdüzü escort balon patlatma, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlarla şenlendi. Turhal Gençlik Merkezimizin ve Tokat-Turhal Genç escort Kızılay ekibimizin getirdiği el yüz boyaları ise etkinliğine renk kattı.

kadıköy escort

Daha sonra özel öğrencilerin önceden yapmış olduğu ve yarışmada ilk üçe giren resimlerin sahiplerine ödüller verildi. Hep birlikte söylenen şarkılar ve oynanan oyunlar ile saat 10:00’da başlayan etkinliğimiz saat 12:00 sıralarında son buldu ve hep birlikte eğlenceli vakit geçirdik.

Bu etkinliğin yapılmasını sağlayan ve bizleri etkinliklerine davet eden okul müdürüne, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Ayrıca düzenlenen bu etkinliğe katılan tüm Turhal Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle…

Talha AKBULUT