Harika Maceranın Sonu

Yayımlandığı ilk günlerde sipariş edip elime aldığım bu kitabı nihayet okumuş bulunmaktayım. Daha önce serinin ilk üç kitabını da kelimelerim yettiğince yorumlamaya çalıştım ve şimdi sıra SON SAVAŞ’ta…

İLMA serisini baştan sona büyük merak ve heyecanla okuduğumu söyleyerek başlayayım. Bu maceranın bitmiş olması da bende bi burukluk bırakmadı değil. Diğer yazılarımda da herkese tavsiye ettiğim bu seriyi tekrar tekrar sıkılmadan okumanız için tavsiye edebilirim.

Kitaba gelecek olursak…

Okumaya başladığınız anda kendinizi yeniden İLMA Evreni içerisinde hissetmeniz hiç zor olmuyor. Okudukça kitaptaki iyi kötü bütün karakterleri özlediğinizi farkediyorsunuz. “Kospar’a ne oldu?, Kahin Şif nasıl bir faaliyet içerisinde?, Tar ve dostlarının yeni Eskişehir escort rotası neresi?, Kimler öldü, kimler hayatta?…” gibi soruların cevaplarını bulmanız fazla uzun sürmüyor dersem yanlış söylemiş olurum.

Yazarımız Abdülselam DURMAZ diğer kitaplara bakılarak bu kitapta heyecan ve aksiyon yönünden bizi şaşırtıyor. Kitabı merak ve heyecanla okumaya başlıyorsunuz sürekli bir aksiyon beklentisi içerisinde okuyorsunuz okuyorsunuz okuyorsunuz… Kitabı ortalıyorsunuz ve yavaş yavaş aksiyon başlıyor ve kitap sizi içine daha da hapsediyor. Bu bana göre biraz eksi biraz artı diyebilirim. (Ben bu tarz romanlarda sürekli aksiyon ve macera bekleyen bir okurum.)

Evrenin Kitabı İLMA serisi sizi sürekli düşündüren ve Etiler escort hayal etmeye yönelten bir hikaye. Her sayfasını merakla okuyorsunuz ve karakterlerimizi heyecanla takip ediyorsunuz. Karakter ve yer betimlemeleri o kadar güzel ki kitabı okurken İLMA evrenindeki o havayı soluyor gibi hissediyorsunuz.

Kitabın son sayfalarındaki aksiyon ise harika diyebilirim. O duyguyu size anlatmayacağım seriyi alın okuyun yorumlarda siz yazın düşüncelerinizi.

Sonuca gelecek olursam yazarımız Abdülselam DURMAZ yine harika bir kitaba imza atmış diyebilirim. Zaten İLMA hikayesini en başından beri beğendiğimi sürekli belirttim. Bunun sebebini de belki başka yazılarımda sizlerle paylaşabilirim. Yazarımızın kalemine ve yüreğine sağlık diyorum. Umarım Fatih escort böyle güzel fantastik hikayelerinin devamı da gelir.